Service: Schoenen aan huis

Nieuwe schoenen kopen in uw eigen omgeveing

Als het voor u lastig is om van huis te gaan om nieuwe schoenen te kopen, dan heeft Schiedon Schoentechniek in Amstelveen voor u de oplossing: met de service “schoenen aan huis”.

Collectie aan huis
Schiedon komt graag met een collectie op basis van uw schoenmaat en wensen bij u thuis langs. Zo kunt u comfortabel en op uw gemak in uw eigen omgeving uw nieuwe schoenen uitzoeken en passen.

Schiedon Schoentechniek is meer dan 65 jaar een begrip in Amstelveen. Bij Schiedon vind je honderden paren mooie, leuke confectieschoenen die passen in het modebeeld en die precies bij uw voeten passen. Met exact de juiste pasvorm, lengte, breedte en hoogte. Onze schoenen zijn per model verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Bovendien is al ons schoeisel van goede kwaliteit, steungevend en geschikt voor eventuele orthopedische aanpassingen.

Schiedon heeft de merken Durea, Finn Comfort, Birkenstock, Brooks, Gijs, Rockport, Stuppy, Vesters, Verhulst, Custom Comfort en Lowa en Lerora

Voor de gehele collectie kunt u kijken op confectie

Voor de Sevice “schoenen aan huis” is een medewerker van Schiedon elke week op pad

Orthopedische aanpassingen Voor meer stabiliteit of steun of voor specifieke problemen als diabetes, reuma, scheefstand, hielspoor, doorgezakte voeten, hamertenen enz., worden bestaande schoenen eventueel aangepast, indien noodzakelijk podologische zolen of voetbedden vervaardigd.

Afspraak maken
Voor de Service “schoenen aan huis” kunt u bellen naar 020 641 5308

Wij zijn erkend leverancier van medische hulpmiddelen en gecertificeerd door en

Zoeken