Confectie schoenen met een goed advies

Bij Schiedon vind je honderden paren mooie, leuke confectieschoenen die passen in het modebeeld en die precies bij jóuw voeten passen. Schoenen voor alledag, sportschoenen en werkschoenen. Met exact de juiste pasvorm, lengte, breedte en hoogte. Onze schoenen zijn per model verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Bovendien is al ons schoeisel van goede kwaliteit, steungevend en geschikt voor eventuele orthopedische aanpassingen.

Wij verkopen schoenen van de volgende merken:

Pasvorm-confectieschoenen

Schoenmode voor de veeleisende voet

Staan, lopen, drentelen, traplopen.... onze voeten krijgen het dagelijks hard te verduren. Voeten hebben een belangrijke functie. Hoeveel we onze voeten gebruiken merken we pas, als er problemen ontstaan. Soms hele kleine dingen: een vermoeid gevoel, of een pijnlijke drukplek. Geen ernstige klachten, maar ze bederven het plezier van het lopen. Gelukkig zijn deze ongemakken te voorkomen door het kiezen van schoenen met een goede pasvorm en kwaliteit.

Wie probleemloze voeten heeft, kan op elke schoen weglopen. Veel mensen hebben echter voeten die wat aandacht verdienen. De gemiddelde confectieschoen is dan vaak niet geschikt. De zoektocht naar vlotte, goed zitten-de schoenen blijkt elke keer weer teleurstellingen op te leveren. Zelfs de gebruikelijke collectie extra wijdtematen in de betere schoenwinkel is niet altijd toereikend. Wie een modieuze uitstraling wil combineren met hoog gebruiksgemak verdient een goed advies.

Draagcomfort en kwaliteit
De oplossing is te vinden in het pasvorm-comfortschoeisel van Schiedon Orthopedisch Schoentechniek. Een geweldige pasvorm gaat hier gepaard met hoge kwaliteit en een modieuze vormgeving. Deze verantwoorde en comfortabele pasvorm-confectieschoenen zijn verkrijgbaar in vele stijlen, van klassiek tot modieus design. De bijdetijdse, wisselende collecties van Schiedon verenigen een eigentijds model in een vlotte belijning met optimaal draag- en loopcomfort en bieden zo nodig voldoende ruimte voor een individueel aangepast voetbed. De vakbekwame medewerkers van Schiedon Orthopedisch Schoentechniek staan garant voor een vakkundig en persoonlijk advies.

Standaard waar het kan, met een aangepast voetbed als het moet. En vooral: mooi!

Brede collectie
Elegant, sportief, trendy of zakelijk, in elke sfeer biedt Schiedon een brede keus. Zo wordt het comfort voor een veeleisende voet gecombineerd met de allure en uitstraling van bekende merken.

Enkele voorbeelden:

Damescollecties o.a.:
• Durea • Finn Comfort • Xsensible
• Stuppy • Lowa • Lerora

Bekijk de collectie dames

Herencollectie van o.a.:
• Finn Comfort • Rockport • Gijs
• Vesters • Custom Comfort • Lowa

Bekijk de collectie heren

Geen afspraak
Bij Schiedon staat de deur open voor ieder, die op zoek is naar kwaliteit en een gedegen advies. De aanwezige collectie fraai gestylede comfortschoenen kan vrijblijvend worden gepast, een afspraak maken is niet nodig.


Specialistisch maatwerk

Voetbedden
Alle comfortschoenen worden geleverd met losse voetbedden vanaf de fabriek. Daardoor bieden ze een hoog comfort en geven veel draagplezier. Door het losse voetbed zijn de schoenen echter ook zeer eenvoudig geschikt te maken voor het dragen van een individueel voetbed. Als het standaard voetbed wordt verwijderd ontstaat er ruimte voor uw eigen voetbed.

Mocht bij de aanschaf van schoenen blijken dat er individuele aanpassingen nodig zijn, dan is de enorme kennis en ervaring van de orthopedische vakmensen van het bedrijf onder handbereik. Juist bij een gespecialiseerd schoentechnisch bedrijf is de klant verzekerd van professioneel advies. Dat is een groot voordeel, omdat bij Schiedon zowel de schoenen als een eventueel aangepast voetbed kunnen worden aangeschaft.

Alle schoenen in de collectie zijn geschikt voor een individueel voetbed.

Gewenning
Het is verstandig om nieuwe schoenen de eerste dagen regelmatig even af te wisselen met een ander paar. Uw voet moet tenslotte wennen aan een nieuwe stand of ondersteuning. Dit geldt zeker als de nieuwe schoen is gecombineerd met een individueel voetbed. Het is belangrijk om het gebruik in het begin niet te forceren.

Controle
Als u na twee weken nog niet kunt wennen aan de nieuwe schoenen, is het verstandig terug te komen voor extra controle. Als er drukplekjes ontstaan waarbij de huid dreigt te beschadigen, dan moet u altijd zo spoedig mogelijk terugkomen. Met name voor diabetici is in dat geval extra controle van zeer groot belang.

Pedicure
Om klachten een stap voor te zijn is een goede verzorging van uw voeten het aangewezen middel. De hulp van een vakbekwame pedicure maakt dit een stuk eenvoudiger. Heeft u daar nog geen kennis mee gemaakt? Bij Schiedon is dat heel eenvoudig. Al geruime tijd is er een gespecialiseerde pedicure verbonden aan Schiedon, zie pedicure. Naast diploma’s op het gebied van de algemene voetverzorging beschikt deze over de aantekeningen diabetes en reuma voor het verzorgen van de extra kwetsbare voet. Als u toch bij Schiedon Orthopedisch Schoentechniek bent voor het bekijken van de pasvormcollectie, kunt u ook eens informeren naar de mogelijkheden voor een pedicurebehandeling. Zo brengt u uw totale voetzorg onder op één adres.

Want voor alle voeten geldt: ze verdienen beslist uw aandacht.

Reparatie
Regelmatig onderhoud en tijdige reparatie verhogen het comfort van uw schoenen en voetbedden en verlengen de levensduur. Tijdens openingsuren kunt u uw schoenen en voetbedden voor reparatie aanbieden in de vestiging Amstelveen, Hoofddorp en Vinkeveen. Na telefonisch overleg kan de reparatie soms worden uitgevoerd terwijl u wacht.


Keurmerk, service en garantie

Schiedon Orthopedisch Schoentechniek heeft het branchekeurmerk SEMH-erkend Bedrijf. De SEMH, een onafhankelijke stichting, stelt kwaliteitseisen vast in overleg met patiëntenorganisaties, artsen, zorgverzekeraars en zorgverleners. Jaarlijks worden de erkende bedrijven op deze eisen getoetst door het keurmerkinstituut.
Service en garantie staan bij Schiedon hoog in het vaandel.


Wij zijn erkend leverancier van medische hulpmiddelen en gecertificeerd door en

Zoeken